Advocaten
 

We gaan ervoor! Eerst samen een duidelijk doel formuleren en dan zonder omwegen naar het beste resultaat! Case closed!

Advocaten

Paul van der Loo

Over Paul

Mr. Paul van der Loo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht en Verzekeringsrecht

Paul van der Loo is gespecialiseerd in zowel het individuele- en het collectieve arbeidsrecht als HR adviestrajecten. Behalve in de advocatuur heeft hij ruime ervaring als bedrijfsjurist opgedaan met het ondernemingsrecht in brede zin en het verzekeringsrecht, op welke gebieden hij eveneens adviseert. Een betrokken advocaat die staat voor uw zaak. Persoonlijke aandacht weet Paul te combineren met een scherp oog voor strategie en resultaat.
Paul is lid van de vereniging van arbeidsrechtadvocaten Breda / ’s-Hertogenbosch en van de landelijke specialisatievereniging VAAN. Naast zijn passie voor zijn werk is hij een echte sportliefhebber. Paul is jeugdtrainer, speler en secretaris van de rugbyclub Breda. Hij is voorzitter van de klachtencommissie van een grote beursgenoteerde onderneming.

pl@depontreijrink.nl

Huub de Pont

Over Huub

Mr. Huub de Pont heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht en Psychiatrisch patiëntenrecht

Huub de Pont is arbeidsrecht advocaat sedert 1983.
Hij heeft zijn opleiding Nederlands Recht genoten aan de Universiteit van Tilburg (1982).
Huub is lid van de VAAN, de landelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten. Jarenlang is Huub bestuursvoorzitter van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten te Breda/ ’s-Hertogenbosch geweest.

hp@depontreijrink.nl

Marieke Reijrink

Over Marieke

Mr. drs. Marieke Reijrink heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht

Marieke Reijrink is arbeidsrecht advocaat sedert 2003. Zij heeft haar opleiding Recht en Economie (1996) en opleiding Nederlands Recht, richting Economisch publiek- en bedrijfsrecht (2002) genoten aan de Universiteit van Utrecht. Van 1996 tot 2003 is Marieke werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij een groot accountantskantoor. Marieke is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten te Breda/ ’s-Hertogenbosch en lid van de beroepsvereniging voor Medezeggenschapsprofessionals (BVMP)

Marieke heeft een ruime ervaring als advocaat op het gebied van arbeidsrecht- en medezeggenschapsrecht. Op beide rechtsgebieden treedt zij op voor zowel bedrijven als ondernemingsraden uit verschillende sectoren en daarnaast staat zij veelvuldig werknemers bij. Marieke staat bekend als een gedreven advocaat die zich volledig inzet voor haar cliënten. Zij onderhoudt een goed contact met hen, geeft hen reële verwachtingen en staat bekend als een betrouwbare adviseur en betrokken advocaat. In elke zaak zoekt zij een uitstekend resultaat dat goed aansluit bij de toekomst van haar cliënten.

mr@depontreijrink.nl

Noud Broeren

Over Noud

Mr. Noud Broeren heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Burgerlijk procesrecht en Ondernemingsrecht

Noud Broeren is sinds 2011 advocaat en geeft daarnaast (gast)colleges aan verschillende onderwijsinstellingen. Zijn focus ligt met name op het ondernemingsrecht, wat een aanvulling vormt op het huidige team. Noud is bereid te procederen indien nodig, maar geeft de voorkeur aan het vinden van oplossingen voor geschillen door als ondernemer met de ondernemer mee te denken.

nb@depontreijrink.nl

Hans Tigchelaar

Over Hans

Mr. Hans Tigchelaar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht

Werkgevers en werknemers krijgen met Hans Tigchelaar (Universiteit van Tilburg, 1991) een betrokken, enthousiaste advocaat. Fanatiek, vasthoudend en doelgericht, gecombineerd met een dosis humor. Hans heeft allround ervaring opgedaan in de rechtspraak, de advocatuur, bij een verzekeraar en als bedrijfsjurist bij een groot accountantskantoor. Door helder te analyseren dringt hij door tot de kern van de zaak, zodat een strategisch advies voor de lange termijn mogelijk is. Hans heeft de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) gevolgd en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/‘sHertogenbosch.

ht@depontreijrink.nl

Kantoorregistratie
De hierna genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

Mr. Paul van der Loo heeft zich geregistreerd in Arbeidsrecht en Verzekeringsrecht
Mr. Huub de Pont heeft zich geregistreerd in Arbeidsrecht en Psychiatrisch patiëntenrecht
Mr. drs. Marieke Reijrink heeft zich geregistreerd in Arbeidsrecht
Mr. Noud Broeren heeft zich geregistreerd in Burgerlijk procesrecht en Ondernemingsrecht
Mr. Hans Tigchelaar heeft zich geregistreerd in Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.