arbeids
recht

De Pont | Reijrink Advocaten is een u toegewijd en ervaren advocatenkantoor dat voor u voor de volle 100% uw individuele en collectieve arbeidsrechtelijke + medezeggenschapsrechtelijke zaken op een strategische en praktische wijze regelt.

Uw actuele en praktische rechtelijke helpdesk voor uw arbeidsrechtelijke vraagstuk.

Ook voor ambtenarenrecht, sociaal zekerheidsrecht, cao-recht, werkgeversaansprakelijkheid, de statutaire bestuurder, privacy vraagstukken, internationaal arbeidsrecht (er wordt samengewerkt met diverse buitenlandse advocatenkantoren) en flexibele arbeidsverhoudingen kunt u bij De Pont | Reijrink Advocaten terecht.

De Pont | Reijrink Advocaten is een u toegewijd en ervaren advocatenkantoor dat voor u voor de volle 100% uw individuele en collectieve arbeidsrechtelijke zaken op een strategische en praktische wijze regelt. Arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht in optima forma!

Samen met onze cliënten zoeken wij naar passende arbeidsrechtelijke oplossingen. Met name reorganisaties, fusies, overnames, overgang van onderneming en de harmonisatie van arbeidsvoorwaarden zijn bij uitstek onderwerpen waar de advocaten van De Pont | Reijrink Advocaten zich in het verleden meerdere keren hebben bewezen.

Kortom, De Pont | Reijrink Advocaten is hét adres voor al uw vragen en bijstand op het brede gebied van het arbeidsrecht!