Arbeidsrecht advocaat Tilburg

200%

100% arbeidsrecht

gedrevenheid

We gaan ervoor! Eerst samen een duidelijk doel formuleren en dan zonder omwegen naar het beste resultaat! Case closed!


Solide fundament

Ons kantoor schuwt het juridische avontuur niet. Vanuit een solide fundament – onze kennis en specialisatie op het gebied van arbeidsrecht is onomstreden – openen wij met een inventieve en creatieve strategie veelal deuren die voor anderen gesloten blijven.

De gedrevenheid van ons kantoor is dé basis van de dienstverlening. Onze juridische ervaring vertaalt zich in een uiterst resultaatgerichte, no-nonsens aanpak. Altijd op het scherpst van de snede en, als het moet, buiten de gebaande paden, maar steeds met fatsoen en de juiste moraliteit.

We gaat ervoor!

Huub de Pont

Over Huub

Huub de Pont is arbeidsrecht advocaat sedert 1983. Hij heeft zijn opleiding Nederlands Recht genoten aan de Universiteit van Tilburg (1982). Huub is bestuursvoorzitter van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten te Breda/ ’s-Hertogenbosch. Daarnaast is Huub lid van de VAAN, de landelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten.

Marieke Reijrink

Over Marieke

Marieke Reijrink is arbeidsrecht advocaat sedert 2003. Zij heeft haar opleiding Recht en Economie (1996) en opleiding Nederlands Recht , richting Economisch publiek- en bedrijfsrecht (2002) genoten aan de Universiteit van Utrecht. Van 1996 tot 2003 is Marieke werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij een groot accountantskantoor. Marieke is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten te Breda/ ’s-Hertogenbosch en lid van de beroepsvereniging voor Medezeggenschapsprofessionals (BVMP)

Irene de Brouwer

Over Irene

Irene de Brouwer is medezeggenschapsadviseur en advocaat. Zij heeft de opleiding Nederlands recht genoten aan de Universiteit van Tilburg (1989). Door de combinatie van kennis en ervaring op het gebied van zowel de medezeggenschap als het ondernemingsrecht kan zij bij uitstek complexe advies- en instemmingstrajecten begeleiden vanuit zowel juridisch als strategisch perspectief. Ook is zij deskundig bij het opzetten en inrichten van medezeggenschapsstructuren. Irene staat voor een pragmatische aanpak met een no-nonsens mentaliteit. Waar nodig en als uiterste middel is zij bijzonder ervaren in procedures bij de Ondernemingskamer. Integriteit en respect zijn de sleutelwoorden als het gaat om de omgang met cliënten. Een duurzame relatie als gevolg, waarbij voor allerlei vraagstukken Irene een helpdeskvraagbaak is voor tal van ondernemingsraden.

Paul van der Loo

Over Paul

Paul van der Loo is gespecialiseerd in zowel het individuele- en het collectieve arbeidsrecht als HR adviestrajecten. Behalve in de advocatuur heeft hij ruime ervaring als bedrijfsjurist opgedaan met het ondernemingsrecht in brede zin en het verzekeringsrecht, op welke gebieden hij eveneens adviseert. Een betrokken advocaat die staat voor uw zaak. Persoonlijke aandacht weet Paul te combineren met een scherp oog voor strategie en resultaat.
Paul is lid van de vereniging van arbeidsrechtadvocaten Breda / ’s-Hertogenbosch en van de landelijke specialisatievereniging VAAN. Naast zijn passie voor zijn werk is hij een echte sportliefhebber. Paul is jeugdtrainer, speler en secretaris van de rugbyclub Breda. Hij is voorzitter van de klachtencommissie van een grote beursgenoteerde onderneming.

Sevenja van Sleeuwen

Over Sevenja

Sevenja van Sleeuwen is onze steun en toeverlaat in alle secretariële werkzaamheden.

naar boven ↑