inventief &
gedreven

We gaan ervoor! Eerst samen een duidelijk doel formuleren en dan zonder omwegen naar het beste resultaat! Case closed!

Inventief & Gedreven

Solide fundament
Ons kantoor schuwt het juridische avontuur niet. Vanuit een solide fundament – onze kennis en specialisatie op het gebied van arbeidsrecht is onomstreden – openen wij met een inventieve en creatieve strategie veelal deuren die voor anderen gesloten blijven.

De gedrevenheid van ons kantoor is dé basis van de dienstverlening. Onze juridische ervaring vertaalt zich in een uiterst resultaatgerichte, no-nonsens aanpak.
Altijd op het scherpst van de snede en, als het moet, buiten de gebaande paden, maar steeds met fatsoen en de juiste moraliteit.

We gaan ervoor!

Huub de Pont

Over Huub

Huub de Pont is arbeidsrecht advocaat sedert 1983.
Hij heeft zijn opleiding Nederlands Recht genoten aan de Universiteit van Tilburg (1982).
Huub is bestuursvoorzitter van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten te Breda/ ’s-Hertogenbosch. Daarnaast is Huub lid van de VAAN, de landelijke vereniging voor arbeidsrechtadvocaten.

hp@depontreijrink.nl

Marieke Reijrink

Over Marieke

Marieke Reijrink is arbeidsrecht advocaat sedert 2003. Zij heeft haar opleiding Recht en Economie (1996) en opleiding Nederlands Recht, richting Economisch publiek- en bedrijfsrecht (2002) genoten aan de Universiteit van Utrecht. Van 1996 tot 2003 is Marieke werkzaam geweest als bedrijfsjurist bij een groot accountantskantoor. Marieke is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten te Breda/ ’s-Hertogenbosch en lid van de beroepsvereniging voor Medezeggenschapsprofessionals (BVMP)

Marieke heeft een ruime ervaring als advocaat op het gebied van arbeidsrecht- en medezeggenschapsrecht. Op beide rechtsgebieden treedt zij op voor zowel bedrijven als ondernemingsraden uit verschillende sectoren en daarnaast staat zij veelvuldig werknemers bij. Marieke staat bekend als een gedreven advocaat die zich volledig inzet voor haar cliënten. Zij onderhoudt een goed contact met hen, geeft hen reële verwachtingen en staat bekend als een betrouwbare adviseur en betrokken advocaat. In elke zaak zoekt zij een uitstekend resultaat dat goed aansluit bij de toekomst van haar cliënten.

mr@depontreijrink.nl

Paul van der Loo

Over Paul

Paul van der Loo is gespecialiseerd in zowel het individuele- en het collectieve arbeidsrecht als HR adviestrajecten. Behalve in de advocatuur heeft hij ruime ervaring als bedrijfsjurist opgedaan met het ondernemingsrecht in brede zin en het verzekeringsrecht, op welke gebieden hij eveneens adviseert. Een betrokken advocaat die staat voor uw zaak. Persoonlijke aandacht weet Paul te combineren met een scherp oog voor strategie en resultaat.
Paul is lid van de vereniging van arbeidsrechtadvocaten Breda / ’s-Hertogenbosch en van de landelijke specialisatievereniging VAAN. Naast zijn passie voor zijn werk is hij een echte sportliefhebber. Paul is jeugdtrainer, speler en secretaris van de rugbyclub Breda. Hij is voorzitter van de klachtencommissie van een grote beursgenoteerde onderneming.

pl@depontreijrink.nl

Hans Tigchelaar

Over Hans

Werkgevers en werknemers krijgen met Hans Tigchelaar (Universiteit van Tilburg, 1991) een betrokken, enthousiaste advocaat. Fanatiek, vasthoudend en doelgericht, gecombineerd met een dosis humor. Hans heeft allround ervaring opgedaan in de rechtspraak, de advocatuur, bij een verzekeraar en als bedrijfsjurist bij een groot accountantskantoor. Door helder te analyseren dringt hij door tot de kern van de zaak, zodat een strategisch advies voor de lange termijn mogelijk is. Hans heeft de Post Academische Leergang Arbeidsrecht (PALA) gevolgd en is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/‘sHertogenbosch.

ht@depontreijrink.nl

Lieke Hodenius

Over Lieke

Lieke Hodenius overtuigde ons tijdens haar stage en is, na het behalen van haar opleiding tot Juridisch secretaresse, direct bij ons aan het werk gegaan. Onze 2e held in alle secretariele werkzaamheden!